Giovanni Luzzini

Foto luzzini,  October 2, 2024
Position
Temporary Assistant Professor
Academic sector
AGRI-07/A - Food Science and Technology
Research sector (ERC-2024)
LS9_5 - Food biotechnology and bioengineering

E-mail
giovanni|luzzini*univr|it <== Replace | with . and * with @ to have the right email address.

Modules

Modules running in the period selected: 0.
Click on the module to see the timetable and course details.


Di seguito sono elencati gli eventi e gli insegnamenti di Terza Missione collegati al docente:

  • Eventi di Terza Missione: eventi di Public Engagement e Formazione Continua.
  • Insegnamenti di Terza Missione: insegnamenti che fanno parte di Corsi di Studio come Corsi di formazione continua, Corsi di perfezionamento e aggiornamento professionale, Corsi di perfezionamento, Master e Scuole di specializzazione.
Research interests
Topic Description Research area
Food biotechnology and bioengineering Food biotechnology and bioengineering Viticoltura ed enologia
Food biotechnology and bioengineering
Projects
Title Starting date
The aroma diversity of Italian white wines. Study of chemical and biochemical pathways underlying sensory characteristics and perception mechanisms for developing models of precision and sustainable enology 8/29/19





Giovanni Luzzini
Office Collegial Body
researcher Biotechnology Departmental Council - Department Biotechnology

Organisation

Department facilities

Share