Pubblicazioni


Titolo e autori Informazioni Anno
Evaluation of the technological and compositional features of pancakes fortified with Acheta domesticus Bruttomesso, Margherita; Bianchi, Federico; Pasqualoni, Ilaria; Rizzi, Corrado; Simonato, Barbara
Articolo in Rivista
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE
Vol. 199, pp. 1-8
2024
Fortification of durum wheat fresh pasta with red chicory by-product powder: Effects on technological, nutritional, and sensory properties Bianchi, Federico; Santoro, Valentina; Pasqualoni, Ilaria; Bruttomesso, Margherita; Rizzi, Corrado; Piccinelli, Anna Lisa; Simonato, Barbara
Articolo in Rivista
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE
Vol. 203, pp. 1-8
2024
The Impact of Selected Ingredients on the Predicted Glycemic Index and Technological Properties of Bread Pasqualoni, Ilaria; Tolve, Roberta; Simonato, Barbara; Bianchi, Federico
Articolo in Rivista
FOODS
Vol. 13, n. 16, pp. 1-11
2024

Attività

Strutture

Condividi